Kategorie

Barevná záchrana

Kadeřnictví jsou stále zavřená, ale vlasy rostou a jejich barva mizí před očima... Co s tím? Barvit doma či nebarvit? Naštěstí existuje řešení, které je jednoduché, profesionální a ideální pro současnou situaci. A ještě vás kadeřník pochválí! Více se dozvíte na našem blogu.

Barevná záchrana

Kadeřnictví se otevřou až 11. května. Zpráva, která nejednoho z nás nepotěšila. Doba mezi barveními vlasů je většinou 5-6 týdnů… a nyní budou kadeřnictví zavřená až 10 týdnů!

Co s tím? Barva bledne, vlasy rostou a odrosty nabývají nebývalých rozměrů… Barvit doma či nebarvit? Rozhodně nebarvit! Spousta z nás bude mít impulz vyběhnout do drogerie či v zoufalství volat svému kadeřníkovi, aby doporučil nějakou barvu v krabičce, hlavně aby nebyl vidět odrost a pár šedých vlasů. Vydržte! Neriskujte, že zničíte tu pečlivě vybranou barvu kadeřníkem a pak budete nešťastni, až zjistíte, že odstranit tento pokus stojí spoustu financí a času.

„Nejčastějším dotazem od mých klientek je doporučení na barvu. A moje odpověď? Prosím vydržte! Nedokážu vám poradit krabičkovou barvu, neznám jejich složení, nepracuji s nimi a nedokážu zaručit výsledek, také ten rozdíl mezi profesionálními barvami a těmi z obchodu je obrovský! Týká se to použití pigmentů, jejich velikosti, výdrže, regeneračního účinku a dlouhodobého efektu a hlavně… následné čištění maloobchodních barev je možné pouze chemickou cestou a dochází tak k narušení vlasů a celkový proces je zatěžující pro vlas i peněženku. Doporučuji spíše různé barevné kondicionéry profesionálních značek, které dokáží barvu oživit a zakrýt lehce odrosty.“ – Radek Zahradník, kadeřník

Ale jak to vydržet? Naštěstí existuje poměrně jednoduché řešení v podobě barevných kondicionérů profesionálních značek, u kterých máte jistotu, že se o vaše vlasy postarají a dodají jim také hydrataci a výživu.

Barevné kondicionéry
Barevné kondicionéry jsou záchranou v podobě oživení barvy a většinou také hydratace vlasů. Nepotřebujete žádné zvláštní vybavení a svého kadeřníka potěšíte použitím profesionálních produktů, se kterými se mu posléze dobře pracuje.

  • zvýrazňují a oživují barvu vlasů,
  • jsou schopné zatónovat první procenta šedin (mluvíme o tmavovláskách při použití čokoládového nebo tabacco kondicionéru),
  • dodají jemné nádechy blond odstínům,
  • jsou ideální pro vyzkoušení i odvážnějších odstínů,
  • nemusíte se bát o kvalitu vlasů.

Jejich použití je jednoduché, stejně jako u klasického kondicionéru – na šamponem umyté a ručníkem vysušené vlasy nanesete barevný kondicionér, necháte působit 5-8 minut (postupujte podle návodu) a poté smyjete vodou. Pokud toužíte po výraznějším odstínu, naneste na umyté suché vlasy.

Doporučujeme
Vyzkoušejte kondicionéry od značky Davines. Obsahují přírodní přímé pigmenty, jojobový olej, vitamín E, jsou bez parabenů, sulfátů a silikonů a obsahují až 95 % přírodních složek. Jejich složení je z 98 % biologicky odbouratelné, nezatěžují tedy životní prostředí.
Zajímavostí jsou obaly vyrobené z potravinářského plastu, které mohou být použity i jako nádoby na koření či jiné potraviny nebo dokonce jako květináře pro pěstování bylinek.

Související produkty
    1. Davines ALCHEMIC silver conditioner 250ml
      Davines ALCHEMIC silver conditioner 250ml
      -30%
      Cena před slevou: 569,00 Kč 398,00 Kč včetně DPH
    2. Davines ALCHEMIC chocolate conditioner 250ml
      Davines ALCHEMIC chocolate conditioner 250ml
      -30%
      Cena před slevou: 569,00 Kč 398,00 Kč včetně DPH
    3. Davines Alchemic red conditioner 250ml
      Davines Alchemic red conditioner 250ml
      -30%
      Cena před slevou: 569,00 Kč 398,00 Kč včetně DPH
    4. Davines ALCHEMIC golden conditioner 250ml
      Davines ALCHEMIC golden conditioner 250ml
      -30%
      Cena před slevou: 569,00 Kč 398,00 Kč včetně DPH
    5. Davines ALCHEMIC copper conditioner 250ml
      Davines ALCHEMIC copper conditioner 250ml
      -30%
      Cena před slevou: 569,00 Kč 398,00 Kč včetně DPH
    6. Davines ALCHEMIC Creative coral conditioner 250ml
      Davines ALCHEMIC Creative coral conditioner 250ml
      -30%
      Cena před slevou: 704,00 Kč 492,00 Kč včetně DPH
    7. Davines ALCHEMIC tobacco conditioner 250ml
      Davines ALCHEMIC tobacco conditioner 250ml
      -30%
      Cena před slevou: 569,00 Kč 398,00 Kč včetně DPH
    8. Davines ALCHEMIC Creative marine blue conditioner 250ml
      Davines ALCHEMIC Creative marine blue conditioner 250ml
      -30%
      Cena před slevou: 704,00 Kč 492,00 Kč včetně DPH
    9. Davines ALCHEMIC Creative teal conditioner 250ml
      Davines ALCHEMIC Creative teal conditioner 250ml
      -30%
      Cena před slevou: 704,00 Kč 492,00 Kč včetně DPH