Kategorie

Bezoplachová letní péče

Chraňte své vlasy před slaným vzduchem, chlorem i slunečním zářením. Moře a bazén, to je nejen relax a dovolená, ale také tak trochu pohroma pro naše vlasy! Jak o ně správně pečovat i v průběhu slunění se dozvíte v našem novém příspěvku.
Bezoplachová letní péče

Jak pečovat o vlasy nejen u moře?

Letošní léto možná není to nejteplejší, ale i tak láká k vodě, sednout si, máchat si nohy a nechat svou mysl odpočívat. Dovolená je za rohem a je čas nejen nakoupit nějaké pěkné nové plavky, šaty a sluneční brýle, ale také nový šampon a kondicionér, abychom mohli pečovat o své vlasy i ve slaném a suchém vzduchu.

Už jsme se zmiňovali v jednom z předchozích článků, že letní péče o vlasy vyžaduje hodně hydratace a ochrany a je ideální si koupit přípravky právě ze speciálních letních řad. Až si budete balit šampon a kondicionér, určitě také nezapomeňte na speciální bezoplachové spreje. Proč?

Automaticky kupujeme opalovací krémy a takový bezoplachový sprej na vlasy je vlastně opalovací krém pro naše vlasy a pokožku hlavy! Chrání před UVA i UVB zářením, zabraňuje vysušování vlasů a zpomaluje vymývání barvy.

"Benefity bezoplachové péče? Rozhodně rychlost, efektivita, ochrana a krásné lesklé, zdravé vlasy. Léto, to je také UVA a UVB záření, které působí na vlasovou strukturu, vlasy vysušují a barva bledne. Bezoplachové spreje jsou praktické, vejdou se do kabelky, krásně voní a udržují vlasy hydratované a chrání je," doplňuje kadeřnice Kateřina Výmolová, technoložka značky Dusy.

Na co si dávat pozor?

Nezapomeňte si vždy po koupání omýt vlasy normální vodou, ať již vylezete z bazénu či moře, aby se vlasy nepřesušily a neztratily svou barvu, tak je potřeba vymýt chlór či sůl, které se ve vlasech a na pokožce hlavy usazují.

Přebytečnou vodu vymačkejte do ručníku a vlasy ošetřete právě bezoplachovým sprejem, který jak pomůže vlasy rozčesat, tak pomůže uzavřít vlhkost uvnitř a nedochází tak k narušování struktury vlasu a jeho lámání a nadměrnému třepení.

Sprej používejte v průběhu celého dne několikrát. Večer pak vlasy umyjte šamponem a kondicionérem určeným právě pro letní měsíce a po návratu z dovolené jim dopřejte masku. Uvidíte, že se vám vlasy odmění krásným leskem a kadeřník pochvalou, jak skvěle jste se o vlasy starali.

Hurá za létem s krásnými vlasy!

Související produkty
    1. Davines SU hair milk 135ml
      Davines SU hair milk 135ml
      734,00 Kč včetně DPH