Kategorie

Trendy účesy nejen na léto

Po měsících strávených v posilovně přípravou na léto je konečně čas obléknout si plavky... ale přemýšleli jste o tom, jak si upravit vlasy? Přiznejme si, že nikdo nechce mít celé léto vlasy přilepené na krku! Koneckonců, lepší je trávit čas zábavou, a ne před zrcadlem! V následujícím článku vám přinášíme naše tipy na nejlepší a nejjednodušší účesy.
Trendy účesy nejen na léto

Letní sezóna může vaše vlasy silně poškodit. Vysoká vlhkost vzduchu může vlasy zvlnit, zatímco chemikálie ve vodě v bazénu je mohou poškodit a ztížit jejich úpravu. Nemluvě o horku: věděli jste, že i vaše vlasy se mohou spálit?

Naše oblíbené účesy nejen na léto jsou bezpochyby účesy pohodlné a snadno proveditelné (protože přiznejme si, že nikdo nechce mít celé léto vlasy přilepené na krku!) Koneckonců, lepší je trávit čas zábavou, a ne před zrcadlem!

Objevte naše nejlepší a nejjednodušší účesy pro stylový vzhled, ať už hodláte trávit den jakkoli!

Vysoký culík

Hledáte elegantní účes pro své dlouhé vlasy? Rozhodněte se pro vysoký culík! Je to super oblíbený účes, zejména v těch nejteplejších dnech, a je nadčasový.

Účes s čelenkou nebo šátkem

Pokud nemáte čas na extravagantní účes, zkuste čelenku! Čelenky a další doplňky, například šátky, jsou skvělým způsobem, jak si vytvořit roztomilé a originální účesy, zejména pro horké letní dny.

Plážové vlny

Nemusíte chodit na pláž, abyste si vlasy upravili efektem "plážové vlny". Chcete poradit, jak je získat? Použijte výrobky na plážové vlny.

Box copánky

Hledáte účes, který vydrží týdny? Tady je odpověď: box copánky. Příprava tohoto účesu zabere delší čas, ale jakmile jsou vlasy zapletené, vydrží dlouho. Profesionální tip: Zafixujte copánky průhlednými nebo barevnými gumičkami!

Francouzské copy

Francouzské copy jsou předurčeny k tomu, aby nikdy nevyšly z módy (a díky Bohu!). Ať už jste si vlasy umyli dnes, včera nebo předevčírem, je jedno, kdy budete tento krásný účes nosit.

12 střihů nejen na léto

Zde je našich 12 nejlepších střihů, které jsou ideální pro udržení pořádku ve vlasech od rána do pozdního večera a zpříjemnění dlouhých dnů.

  1. Pramínky

Stále se snažíte nechat si narůst rovnoměrně dlouhé vlasy, ale stále se to nedaří? Dobrá zpráva: úponky neboli lokny, které vyčnívají z účesu a volně padají podél obličeje, jsou naprosto módní. K tomuto super jednoduchému účesu ani nepotřebujete návod. Vlasy sepněte pomocí gumičky do culíku, drdolu, copu nebo rozcuchaného drdolu. Vytáhněte pár pramenů po stranách spánků a máte hotovo.

  1. Poloviční copánkový účes

Pro vzhled mořské panny se rozhodněte pro spletený poloviční cop, ideální je, pokud ho doplníte vlnitými vlasy! Poloviční cop je záchranou i v případě, že vaše vlasy nejsou čerstvě po umytí, jsou trochu mastné a vysušené větrem z celodenního pobytu na slunci.

 

  1. Drdol

Jsme šťastní, že jsou drdoly tak v módě, zejména proto, že představují jeden z nejjednodušších účesů! Jedná se o účesy, které jsou prakticky ideální pro jakoukoli aktivitu: od večeře po piknik v parku nebo od projížďky na kajaku po den strávený u bazénu. Drdol je účes, který nevyžaduje žádnou námahu a který vypadá vždy v dobře. Zvolte si rozcuchaný drdol pro odpočinkový den nebo upravenější a uhlazenější verzi pro večerní zábavu.

 

  1. Culíky

Všichni jsme se mýlili, když jsme si mysleli, že culíky zůstaly v 90. letech. Stejně jako mnoho dalších trendů z těchto let se vracejí do módy a my nemůžeme být šťastnější. Sepněte vlasy do dvou culíků a zafixujte je gumičkami.

 

  1. Hladký drdol

Elegantnější a okouzlující verze klasického nadčasového drdolu.

 

  1. Pixie střih

Odpověď pro ty, kteří hledají vzhled, který nevyžaduje styling. Oživte své krátké vlasy výraznou barvou nebo použijte texturizační sprej, který jim dodá větší objem.

 

  1. Poloviční culík

Nemáte čas na složitý účes? Nikdo si nevšimne rozdílu v hustotě vlasů, pokud své vlnité vlasy seberete do culíku, který zahrnuje pouze horní část vlasů. Případně můžete místo culíku zvolit mini drdol.

 

  1. Nízký culík

Chcete-li zkrotit zacuchané vlasy po dlouhém dni, zvolte nízký culík - nulová únava a culík je vždy „upraven“.

 

  1. Mokrý vzhled

Není potřeba žádný návod. Ať už máte vlasy dlouhé, krátké, kudrnaté nebo řídké, vzhled mokrých vlasů zůstává nejsnáze dosažitelným letním stylingem. Tip: Pomocí sponek vlasy zafixujte za ušima a použijte lak na vlasy.

 

  1. Cop ve tvaru rybí kosti

Víte, jak uplést francouzský cop? Skvělé, pak jistě víte, jak si uplést cop ve tvaru rybí kosti. Udělejte si francouzský cop obráceně a vlasy zafixujte gumičkami nebo sponkami a nastříkejte trochu laku, aby vlasy držely na místě. Pokud máte zesvětlené vlasy, tento účes dá vaší barvě ještě více vyniknout. Místo zaplétání copu po celé délce zakončete cop rozcuchaným drdolem, který bude vypadat ještě více cool.

 

  1. Drdol tanečnice

Drdoly se obvykle dělí do tří kategorií: horní drdoly, rozcuchané drdoly a drdoly baleríny. Poslední jmenované jsou určitě nejtěžší na udržení, ale pokud budete vyzbrojeni sponkami, gumičkami a gely jistě dokážete dosáhnout uhlazeného drdolu. Důležité: Účes zafixujte lakem, abyste zajistili jeho stabilitu a zkrotili kratší, rozlítané vlasy.

 

  1. Krátký cop

Nemáte dostatečně dlouhé vlasy na box cop? Rozhodněte se pro krátký jednoduchý cop!

Tipy pro zdravé vlasy v létě

I když tyto střihy a účesy zajistí, že vaše vlasy budou vždy v dobrém stavu, je dobré nezanedbávat jejich zdraví. Podívejte se na naše tipy, jak udržet vlasy zdravé a vyživené během teplých měsíců.

 

  1. Používejte hydratační masku

Teplo, sůl a chemikálie mohou vaše vlasy vážně vysušit. Pokud k tomu přidáme zesvětlování nebo barvení, riziko se ještě zvyšuje. Pečujte o své vlasy pomocí hydratační masky, kterou použijte každý týden: zvýšení hydratace vám pomůže zabránit dehydrataci a roztřepeným konečkům.

 

  1. Zastřihnutí konečků

Rozštěpené konečky? Ne, díky! Nezapomeňte pravidelně navštěvovat svého kadeřníka, abyste předešli jejich vzniku.

 

  1. Chraňte vlasy před chlórem

Už jste někdy viděli, že barva vašich vlasů zezelenala kvůli chlóru? Tento zdánlivě nevinný chemický prostředek může způsobit velké škody na vašich vlasech! Chcete-li vlasy před chlórem ochránit, namočte je před koupáním v bazénu studenou vodou a naneste na ně ochranné vlasové mléko nebo olej. Po koupání si vlasy umyjte čisticím šamponem, abyste odstranili zbytky chlóru.

 

  1. Pečujte o své blonďaté vlasy

Pokud se vám nedaří udržet si blond během léta, vyzkoušejte produkty vyvinuté speciálně pro blond vlasy, které ochrání váš blond tón po celé léto!

 

  1. Používejte přípravky proti krepatění

Zatímco některým z nás v létě vlasy splihnou, jiní se potýkají s krepatěním. Vyzkoušejte specifické produkty pro krepaté vlasy, které vaše vlasy zkrotí.

 

  1. Chraňte své vlasy před sluncem

Pokud si neradi zakrýváte hlavu klobouky, chraňte své vlasy před sluncem ochranným mlékem, které vaše vlasy chrání stejně tak, jako opalovací krém vaši pokožku.

Související produkty
    1. Davines Oi all in one milk 135ml
      Davines Oi all in one milk 135ml
      644,00 Kč včetně DPH
    2. Davines Oi Oil 135ml
      Davines Oi Oil 135ml
      899,00 Kč včetně DPH
    3. Dusy Style Hair Lac 500ml
      Dusy Style Hair Lac 500ml
      276,00 Kč včetně DPH
    4. ING 10in1 multiaction spray 250ml
      ING 10in1 multiaction spray 250ml
      -35%
      Cena před slevou: 377,00 Kč 244,00 Kč včetně DPH
    5. ING Biphasic Spray 500ml
      ING Biphasic Spray 500ml
      -30%
      Cena před slevou: 461,00 Kč 321,00 Kč včetně DPH
    6. Davines SU hair mask 150ml
      Davines SU hair mask 150ml
      644,00 Kč včetně DPH
    7. Davines SU hair milk 135ml
      Davines SU hair milk 135ml
      734,00 Kč včetně DPH