Kategorie

Nejnovější články

  1. Boj se suchou pokožkou hlavy během chladného období

    Suchá pokožka hlavy je v zimních měsících častým problémem při péči o vlasy, protože toto počasí odčerpává vlhkost z vlasů a pokožky. Kromě toho, že jsou vaše vlasy matné a lámavé, mohou nízké teploty a suchý vzduch způsobit, že pokožka hlavy je napjatá, zanícená, svědí a šupinatí. Nejenže to může způsobit nepohodlí, ale šupinatá pokožka hlavy může mít za následek také to, že se vyhýbáme nošení tmavých barev. Pokud vaše zimní péče o vlasy nezahrnuje péči o pokožku hlavy, je načase ji v této sezóně zintenzivnit. Prozradíme vám, jak v zimě předcházet suché pokožce hlavy. Navíc vše, co potřebujete vědět pro zdravé vlasy.

    celý článek >
  2. Sériál o posilování vlasových kořínků a boji s padáním vlasů pokračuje!

    V novém díle se zaměříme na sílu séra a tónika, která dodají vašim vlasům potřebné živiny a ochranu proti padání.

    celý článek >
  3. Vysoký culík: evergreen, který dodá vašemu vzhledu styl

    Hledáte ten správný účes na večírek, společenskou událost nebo jen na běžný den? 

    V následujícím článku se dozvíte jak si správně udělat vysoký culík, který se hodí jak na společenskou událost, tak třeba i na běžné nošení.

    celý článek >
  4. Seriál o padání vlasů pokračuje

    Ve třetím díle nám Martina poradí, jak si správně mýt vlasy, abychom předešli jejich padání a měli zdravou vlasovou pokožku

    celý článek >
  5. Vše, co potřebuješ na 90’s foukanou

    Nové instruktážní video s vychytaným seznamem pomůcek a přípravků pro dokonalou foukačku.

    celý článek >
  6. Seriál o padání vlasů

    Ve druhém díle expertka Martina radí, jak se správně stravovat, aby vlasy nepadaly, zesílily a dorůstaly do délek.

    celý článek >
  7. Barvy a typy vlasů

    V následujícím článku se dozvíte jaké jsou barvy a typy vlasů, protože úroveň vašich vlasů - a dokonce i váš typ vlasů - je důležitá při určování toho, jakou barvu budete v budoucnu chtít mít, nebo toho jaké produkty jsou vhodné pro vaše vlasy.

    celý článek >
  8. Nový seriál o padání vlasů

    Expertka Martina radí, co dělat, když nás trápí padání vlasů, citlivá vlasová pokožka nebo oslabené vlasy, které nechtějí dorůstat.

    celý článek >
  9. Poškozené vlasy v létě

    Nejbezpečnějším způsobem, jak si v létě udržet zdravé vlasy, je prevence. Pokud víte, co vás čeká v průběhu dne, můžete si pokožku hlavy a vlasy chránit a omezit tím poškození vlasů v létě na minimum. Přečtěte si tento článek, pokud se chcete dozvědět všechny naše tipy, jak chránit vlasy během léta pomocí těch nejlepších produktů profesionální kvality.

    celý článek >
  10. Péče o suché a vlnité vlasy

    Nechme si poradit od Martiny, jaké produkty Davines se hodí pro péči o suché a vlnité vlasy zejména teď, během letních měsíců.

    celý článek >

Položky 1-10 z 57

Zobrazit na stránku