Kategorie

Účesy na večírky

"Dokonalý účes na večírek se vytváří pomocí správné kombinace produktů a doplňků a vydrží celé hodiny. V následujícím článku se s vámi podělíme o to, jaké účesy, vlasové doplňky a stylingové produkty jsou ty pravé na večírek."

Účesy na večírky

Je tu sezóna večírků. A to znamená, že je čas se vyparádit. Ať už slavíte s rodinou nebo přáteli, každá příležitost v tomto období si žádá jedinečný vzhled.

Dokonalý účes na večírek se vytváří pomocí správné kombinace produktů a doplňků a vydrží celé hodiny. Přečtěte si, jaké účesy, vlasové doplňky a stylingové produkty schválili stylisté pro období večírků!


Vysoký culík

Nic není lehčí než vysoký culík, který se v maximální výšce doplní drdolem. Vysušené vlasy rozčesejte a ke kořínkům naneste středně tužicí pastu. Vlasy sepněte do culíku a zajistěte je gumičkou s háčkem/drdolem. Navlhčete vlasy, přeložte culík na polovinu a připevněte ho sponkami blízko gumičky. Styling zakončete lakem na vlasy se silnou fixací.

Elegantní culík

Vyzkoušejte tento elegantní culík bez námahy v kombinaci s několika sadami úzkých sponek. Rozdělte vlasy na dvě části, strany zafixujte středně tužícím lakem na vlasy.
Vlasy sepněte do nízkého culíku s lesklou gumičkou nebo šperkem a přidejte několik lesklých sponek. Uvolněte přední část jedné strany culíku. Nastříkejte na celý účes lesk ve spreji.

Nízký culík s mašlí

Mašle omotaná kolem základu dodává jednoduchému culíku opravdu krásný vzhled.
Nastříkejte sprej na kořínky a vlasy rozčešte. Vlasy sepněte do nízkého culíku a ofinu nechte rozpuštěnou. Naneste olej na konečky vlasů a vlasy rozčešte. Zajistěte culík sametovým provázkem: několikrát ho obtočte a svažte.

Jednoduchý účes se třpytivými sponkami

Chcete nechat mluvit své vlasové doplňky? Tento vzhled je tak jednoduchý. Do vlasů zasuňte několik ozdobných sponek. Je to jeden z nejjednodušších účesů, který vám umožní opravdu si pohrát s přirozenou strukturou vlasů a požadovaným stylem.


Složitý účes se sametovou stuhou

Zapojte sametovou stuhu tak, že ji zapletete do volného copu, který pak stočíte a sepnete do drdolu. Okouzlující styl s vintage nádechem.

Měkké rozčesané lokny

Vyčesané kudrliny, které jsou starší sestrou plážových vln, představují jemnější a romantičtější sváteční účes pro kudrnaté vlasy.

Korunkový cop

Vyzkoušejte královskou variaci na typický cop s obtočenou korunkou. Tento účes má dlouhou výdrž a bude vypadat stejně dobře i druhý den na svátečním obědě!

Volné kudrny

Velké rozpuštěné lokny se hodí zejména v případě, že máte ve vlasech hodně textury. Umístěte třpytivou sponku svisle za jedno ucho.

Rybí cop

Zapletení copu do culíku je další snadný způsob, jak ozvláštnit každodenní účes. Konce copu svažte sametovou stuhou.

Francouzský cop

Francouzský cop se tuto sezónu oficiálně vrací v moderní, lehce rozpuštěné verzi. Nepořádný účes udržíte na místě pomocí sponek.

Pevný culík

S pevným culíkem budete vypadat elegantně a upraveně. Přidejte nástavec nebo příčesek a vytvořte objemný culík.

Rovný středový účes

Tento účes odkazuje na 90. léta díky klasickému středovému drdolu a velkému objemu na temeni. Doplňte ho hnědou rtěnkou, abyste dotvořili look jako z večírku.

   

     

      

Ozdobte své vlasy nezbytnými doplňky. 

Díky vlasovým sponkám se lámání vlasů a bolest vlasové pokožky stanou minulostí. Zlaté a stříbrné sponky jsou víceúčelové doplňky, které okouzlí i udrží prameny. Úzké sponky: Kombinujte vrstvy úzkých sponek na jedné straně jakéhokoli účesu a získejte tak ozdobný účes. Šperky do vlasů: Přidáním jemných šperků do vlasů ve zlaté barvě s kamínky a perlami bude každý účes vypadat o něco elegantněji. Čelenky: Čelenka na svátek může udávat tón celému vašemu účesu - od polstrované přes posázené křišťálovými kameny až po sametovou.


Související produkty